Co nesmí žena dělat po umělém oplodnění?
Dobrý den, asi není úplně typické, že píše chlap, ale potřeboval bych info. Dnes moje partnerka byla na ET (poprvé) a nikdo jí neřekl nic o tom, jak by […]
Co nesmí žena dělat po umělém oplodnění? Číst více
Dobrý den, asi není úplně typické, že píše chlap, ale potřeboval bych info. Dnes moje partnerka byla na ET (poprvé) a nikdo jí neřekl nic o tom, jak by […]
Co nesmí žena dělat po umělém oplodnění? Číst více
Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit. Je mi 31 let. V září to budou 2 roky co se s přítelem pokoušíme o miminko ale zatím se nedaří. Proto jsem byla na hormonálních
Co máme dál podstoupit, když se nám dva roky nedaří početí? Číst více
Dobrý den přeji, jsem ve 20tt po IVF a udělal se mi na spodním i horním rtu opar. Bojím se zda to nemůže poškodit miminko a tento vir herpes zapříčinit vývojové vady?
Neublíží vir herpes miminku ve 20. týdnu těhotenství? Číst více
Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala – byla jsem u Vás (prim. Mudr. Texl) včera na pohovoru a následně na odběrech krve (hormonální profil, imunologické odběry..), zapomněla jsem
Může únava a nevyspání ovlivnit výsledky hormonálního profilu? Číst více
Dobrý den pane primáři, již už jednou jste mi dal cenné rady a proto se znovu na Vás obracím se žádostí o Váš názor. Mám za sebou dvě IVF, první nevyšlo,
Co může být příčinou biochemického těhotenství po umělém oplodnění? Číst více
Dobrý den, na gynekologické prohlídce mi byla na pravém vaječníku nalezene cysta žlutého tělíska o velikosti 46 mm. Čekáme na další MS, jestli se rozpadne nebo ne. Může to být
Cysta na žlutém tělísku Číst více
Dobrý den, mám za sebou již 3.ivf. 1.ivf et negativní ket negativní. 2.ivf et zdravá holčička snažíme se tedy o druhé a ket negativní a nyní 3.ivf et 2 hatchující blastocysty
Postup umělého oplodnění při opakovaném neúspěchu Číst více
Dobry den, rad by som sa spytal, kolko casu by mala partnerka po embryotransfere zostat u Vas v centre, kedze zvazujeme nad Vasim centrom lebo u nas na slovensku je
Jak dlouho má žena zůstat ležet po provedení embryotransferu? Číst více
Dobrý den, 14. den po transferu jsem měla hCG 987. Protože špiním, udělala jsem si jako samoplátce hCG ještě 2 dny poté, hodnota byla 3144, takže se zdvojnásobilo
Sledování v začátku těhotenství Číst více
Dobrý večer, měla bych dotaz ohledně aftu na jazyku v těhotenství. Jsem po 2. IVF a 5-tým KET 7+3tt, čekáme dvojčátka, srdeční akce již je potvrzena. Dnes se mi udělal aft
Co mám dělat s afty v těhotenství? Číst více