Dobrý den, pane doktore,

Chtěla jsem se zeptat, zda vadí pro nové otěhotnění malé reziduum v děloze o velikosti 11 mm a hodnotě 9hcg. Případně jaké komplikace z toho plynou. Předem děkuji za odpověď

Lucie

Dobrý den, paní Lucie,

malé reziduum nevadí dalšímu průběhu. Příroda většinou vše vyřeší, reziduum se vstřebá. Ale transfer bych posunul, až v děloze nic nebude.

S pozdravem

Sanatorium Helios CZ

prim. MUDr. Pavel Texl

vedoucí lékař a ředitel sanatoria

Scroll to Top