Dobrý den pane doktore,

chci se zeptat, zda byste šel do transferu, když mi teď bylo zjištěno z imunologie protilátky proti štítné žláze 10klU/l. TSH mám 1,7. Na imunologické konzilium jsem objednaná až na říjen a opravdu se mi nechce čekat. 1 KET v červenci nevyšel. Děkuji moc

Leona

Dobrý den, paní Leono,

to, že máte protilátky, jen říká, že se jednou budete se štítnicí léčit. V těhotenství se doporučuje udržovat hodnotu TSH pod 3,0. A to nyní máte. Proto můžete jít klidně na transfer a pokud otěhotníte, budete v těhotenství hlídat hladinu TSH.

S pozdravem

Sanatorium Helios CZ

prim. MUDr. Pavel Texl

vedoucí lékař a ředitel sanatoria

Scroll to Top