Vyberte stránku

Je při KET nutná stimulace estrogeny i když sliznice krásně roste?

Dobrý den, mám dotaz na postup KET, který mi navrhují. Mám PCO, při IVF odsáto 20 folikulů, 17 oocytů, 9 oplodněno a po 5 dnech bylo 5 zamraženo, nic nezavedeno kvůli riziku hyperstimulačního syndromu ( ten se nekonal, bylo mi dobře). Menstruaci mám pravidelnou po 30...

Co mohlo být příčinou poklesu děložní sliznice?

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor. Jsem v přípravě před KET. Od 1DC jsem brala Estrofem 1-1-1. 14DC kontrola-deložni sliznice 6,2. Byl přidán Utrogestan 2-2. 18DC sliznice 7,3. KET naplánován na na 20DC. Byl zrušen,sliznice v den KET byla 5,2.Jaka mohla být příčina...

Užívání Tamoxifenu při stimulaci

Dobrý den,  mohu poprosit o radu…? byl mi podán tamoxifen na nízkou stimulaci…poté gonal v nízkých dávkách…Výsledek byl 2 blatocysty.. Zajímá mě jedna věc.. Tamoxifen má snižovat estrogen…Neměl mi být tedy po et podán estrimax?? Mám brát pouze...

Embryotransfer v co nejpřirozenějším cyklu

Dobrý den. V dubnu tohoto roku jsem porodila po ivf. IVF byl první a hned první ET byl úspěšný. Před a po transferu jsem vaginálně užívala pouze Utrogestan. Po porodu se mi dostavila MS po 11 týdnech (kojila jsem jen 9 týdnů), cyklus mám nyní o dva dny kratší než před...

Může kontryhel přispět k otěhotnění?

Dobrý den, Měla bych otázku na umělé otěhotnění formou KET. V minulém cyklu nám Ket nevyšel a dočetla jsem se že pomáhá konzumace kontryhelu ve formě kapek. Budeme podstupovat další KET pomoci brání hormonu pro růst sliznice a chtěla bych vědět, zda můžu brát i...